keskiviikko 15. helmikuuta 2017

lately

Oon löytänyt uuden rakkauden. Tai en nyt ehkä ihan rakkauden, mutta ainakin jutun missä on helpohko löytää oikeanlainen flow-tila ja jopa nauttia! Nyt puhutaan siis niinkin uudesta ja huikeesta jutusta kuin crosstrainer. Viimeiset pari viikkoa mun aerobiset on muuttuneet paljolti tasasykkeiseksi askellukseksi siinä, mutta olennaisinta mulle onkin, että saan aerobisetkin tuntumaan mieluisilta tehtäviltä. Intervallityyppisen riipaisin sunnuntain jalkatreenin päälle juoksumatolle, ja huomiselle harkitsen vahvasti aamulenkkiä jos on jälleen yhtä kaunis päivä, mutta crossari on tosiaan ollut kaveri. Ensimmäiset 10 min on usein vähän tahmeita, mutta sitten kun pistetään snäpin mystoryt pyörimään eteen (tässä löydetään kerrankin iloa siitä että seuraan siellä noin miljoonaa frendiä, fitnesstyyppiä tai muuten kiinnostavia ihmisiä) ja aika alkaakin sujumaan aika siivillä.
Ja pakko laittaa perjantaiselfie viereen muistuttamaan etten aina muistuta väritykseltäni hikistä paloautoa.
Aurinko tekee niin ihmeitä. Mun neliöihin suhteutettuna isot ikkunani pääsee oikeuksiinsa juuri tähän aikaan vuodesta, kun aamuaurinko alkaa loistamaan yhä aikaisemmin ja aikaisemmin. Eilen suunitelmana lähteä heittämään lepopäivän kevyttä palauttelukävelyä Larubeachille auringonlaskua ihailemaan, mutta koska halusin hoitaa sen ennen syömistä ja alkoi jo vähän hiipimään nälkä, niin tyydyin vaan normiaurinkoon, tosin näissä maisemissa kävely, varsinkin auringonpaisteessa kyllä virkistää ja piristää silloinkin ihan täysillä.
Hiihtolomalle päätin juuri, ettei mulla oo muita tavotteita kuin saada ainakin joku frendi seuraksi Pauligin kulmalle syömään raakakakkuja. Ette tiedä mistä ootte jääneet paitsi jos ette ole kyseisessä mestassa käyneet, koska wau.
Jos crosstrainer oli uusi rakkaus, niin jo muutamissa jutuissa mainitut smoothiet on sen sijaan vakiinnuttaneet paikkansa mun jokapäiväisistä aterioista: jos ei aamu- niin välipalana. Banaanipannarit jäi viikonloppuna tekemättä, niin asia oli tänä aamuna korjattava - raakaakaojauheen kera, hyvin toimiva lisä!
Ruokavalio tuntuu tällä hetkellä tosi toimivalta ja tukevalta. Nimenomaan niin että syön ruokia jotka maistuu erittäin hyvin, mutta jotka tukee tavoitteita, sekä jaksaa pitää mut käynnissä koko päivän. Nukkuminen on mulle aina se suurin haaste, mutta kun ruokapuoli on kuosissa, ei runsaampien treenien päivinäkään ala fiilis hyytymään täysin iltapuolella.
Alkuvuoden ehkä odotetuimpiin kuului viime perjantain Sannin Tavastian keikka, ja olipahan sen odottamisen arvoinenkin! Heittämällä paras keikka jolla oon itse ollut, mihin tietty voi vaikuttaa sekin, että Sannin musiikilla on vähän omanlaisensa kolo mun sydämessä. Jotkin biisit kolahtaa, koskettaa ja tuo mieleen väkisin tiettyjä muistoja, mutta hyvän frendin rinnalla ei pienet herkistymisetkään haitanneet. Keikan jälkeen lähdettiin vielä pidemmäm kaavan mukaan tanssimaan, ja vaikka lauantaina nukuin sitä väsymystä pois sitten varmaan kolmien päiväunien verran, oli se niin totaalisen worth it ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti