sunnuntai 12. helmikuuta 2017

uusia lisäravinnekokeiluja

Jos ollaan ihan rehellisiä, niin suurin syy tänä viikkona kotiin rantautuneeseen Aminopörssin tilaukseen oli päähänpinttymä siitä, että tarvitsen elämääni green apple-makuisia aminoita. Nyt tälleen jälkeenpäin tosin voin todeta että se oli kuulkaa ihan pätevä päähänpinttymä se.
Palkkarihiilareiden tai -banaanin sijaan oon nyt hetken käyttänyt hiilareita treenijuomassa aminoiden kaverina, ja kun tuo ikuisuuden vanha (ei sentään, tsekkasin kyllä että päiväykset olisi menneet vielä ensivuoteenkin) Vitargosanko alkaa vedellä viimeisiään, päätin tilata ihan kunnollisen purkin samaa virkaa toimittavaa tavaraa, koska intrahiilarin käyttö on tuntunut toimivalta vaihdokselta treenitehojen suhteen.
Kroppa on vähän oikutellut huonovointisuudella kunnon iltasalien (lihaskuntotreeni+cardio) jälkeen viimeistään sen jälkeistä safkaa vedellessä, ja oon yrittänyt pohtia pääni puhki sille syytä. Yksi järkevimmistä oli se, että toisinaan oon tuntenut muutenkin oikuttelua palkkariheran nauttimisen yhteydessä, ja koska maitotuotteet on muuten ruokavaliossa suhteellisen vähällä, ja perheessä on useampikin laktoori-intoleranssista kärsivä, niin kokeillaan laktoositonta. Siinä mielessä ainakin the best decision ever, että oon kerrankin löytänyt oikeasti hyvänmakuisen vaniljaheran! Vähän semmoinen vanhanajan vanilja -viba, ja varsinkin smoothieisiin tää tulee myös uppoamaan hyvin.
Nutriworksin tuotteita pääsen kokeilemaan vielä omegoidenkin verran, nämä tosin pääsi mukaan ihan kaupanpäällisenä ostosten loppusumman ylittäessä tietyn määrän. Varsin hyvä kaupanpäällinen, omegat on varsinkin tällaiselle kalaninhoajalle aina ihan paikallaan.
Inzane on siivittänyt pääosin mun jalkatreenejä jo ainakin kolmen purkillisen verran sen verran hyvin, että sitä piti taas kotiuttaa uusi yksilö. Maut on edelleenkin mun mieleen ihan liian äkläköitä, mutta kai niihin on jo tarpeeksi tottunut...
Ja sitten tän ostoskerran helmeen: M-Nutritionin EAA+ maussa green apple. Superiso suositus! Saa nähdä miten saan tuolta enää vanhaa EAA:ta käytettyä pois, kun ei tee enää mieli mitään muuta kuin tuota käyttää. Hienosti saatu kirpeä vivahde mukaan, ja tykkään nimenomaan että saa treenin ohella siemailla tällaista freesiä makua, kuin jotain ylimakeaa sotkua, sitrusmaut kun harvemmin myöskään muhun uppoaa.
Aina aikaisemmin NOCCOja tilatessani oon tajunnut ostaa ne erikseen, mutta nyt epähuomiossa pistin samaan koriin kaikkien kanssa, jota kaduin vahvasti raahatessani tätä postipakettia kotia kohti. Maksimissaan 400 metrin matka postin ja kotioven välillä tuntui hurjan pitkältä, kun sisällä oli 24 tölkkiä Celsiusta, 4kg pönikkä hiilaria, kilon herapurkki ja pari pienempää tuotetta. No, näistä viisastuu!
Valinta osui tällä kertaa persikka-mango Celsiukseen isosti ihan siitä syystä, että hiilihapottomuus + hyvä maku.

Nyt oma ikkunalauta kyllä vähän näyttää siltä että voisin kohta pistää oman lisäravinnepuljun käyntiin, mutta eiköhän sekin siitä kohta kun saan muutamia lopussa olevia vihdoin pois ja jäljelle jäävätkin parempaan järkkään, mutta plussat Aminopörssille myös nopsasta toimituksesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti